Christensite

Wie is Bart Schutte?

Ik ben Bart Schutte, degene die christensite heeft opgestart. Ik ben geboren op 8 januari 2002 en ben nu dus 17 jaartjes jong. Ik ben Christelijk opgevoed en ik geloof dat de HEER God is.

Toen ik Christensite een paar jaar geleden heb opgestart, op Facebook, had ik nooit kunnen dromen dat het zo snel zou groeien.  Ik ben dan ook erg blij met het team mensen dat zich door de jaren heen rond Christensite heeft verzameld. De Bloggers, het video-team en natuurlijk de groep vaste bezoekers van Christensite.

Over mij
Ik woon al een paar jaar midden in de polder, ergens in Nederland. En daar heb ik het prima naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn: Werken aan mijn website, Fotografie, en wat ik daarnaast ook leuk vindt is vrijwilligerswerk doen, zo ben ik elke zaterdagavond te vinden in Christelijk Jongerencentrum de Pomp.

Mijn Geloof
Ik ga van kinds af aan naar een Gereformeerd vrijgemaakte kerk, maar ik ga al sinds mijn 12e regelmatig op bezoek bij andere kerken, Ik geloof niet dat het geloof opgesloten zit binnen kerkmuren, en ook niet dat er één kerk is die het op elk gebied juist heeft. Zoals Paulus zegt:

“Onderzoek alles, behoud het goede en vermijd elk kwaad, in welke vorm het zich ook voordoet.”
(1 Tessalonicenzen 5:21)

Ik kijk naar hoe verschillende mensen over het geloof denken, en ik behoud daarvan de dingen die volgens mij ook waar zijn en die ik ook op die manier in de Bijbel zie staan.

Ik bindt het dan ook heel belangrijk dat je als Christen (maar ook zeker als Dominee of spreker) nooit ”vastgeroest” staat in jou manier van denken. Ik vindt het belangrijk om altijd te blijven luisteren naar hoe anderen over deze dingen denken, om te onderzoeken wat er bedoeld wordt met een Bijbeltekst en te onderzoeken of de dingen die jou verteld worden ook wel écht zo in de Bijbel staan.

Dyslexie
In 2016 is ontdekt dat ik dyslexie heb, dat dachten we al een aantal jaartjes maar nu is dat dus officieel vastgesteld, als u ergens op mijn site een spellingfout ziet, dan vraag ik u dat te melden.

Als u vragen heeft over mij, of over mijn website kunt u altijd contact met me opnemen.

Blessings,
Bart Schutte

Wie is Bart Schutte?

Ik ben Bart Schutte, degene die christensite heeft opgestart. Ik ben geboren op 8 januari 2002 en ben nu dus 16 jaartjes jong. Ik ben Christelijk opgevoed en ik geloof dat de HEER God is.

Toen ik Christensite een paar jaar geleden heb opgestart, op Facebook, had ik nooit kunnen dromen dat het zo snel zou groeien.  Ik ben dan ook erg blij met het team mensen dat zich door de jaren heen rond Christensite heeft verzameld. De Bloggers, het video-team en natuurlijk de groep vaste bezoekers van Christensite.

Over mij
Ik woon al een paar jaar midden in de polder, ergens in Nederland. En daar heb ik het prima naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn: Werken aan mijn website, Fotografie, en wat ik daarnaast ook leuk vindt is vrijwilligerswerk doen, zo ben ik elke zaterdagavond te vinden in Christelijk Jongerencentrum de Pomp.

Mijn Geloof
Ik ga van kinds af aan naar een Gereformeerd vrijgemaakte kerk, maar ik ga al sinds mijn 12e regelmatig op bezoek bij andere kerken, Ik geloof niet dat het geloof opgesloten zit binnen kerkmuren, en ook niet dat er één kerk is die het op elk gebied juist heeft. Zoals Paulus zegt:

“Onderzoek alles, behoud het goede en vermijd elk kwaad, in welke vorm het zich ook voordoet.”
(1 Tessalonicenzen 5:21)

Ik kijk naar hoe verschillende mensen over het geloof denken, en ik behoud daarvan de dingen die volgens mij ook waar zijn en die ik ook op die manier in de Bijbel zie staan.

Ik bindt het dan ook heel belangrijk dat je als Christen (maar ook zeker als Dominee of spreker) nooit ”vastgeroest” staat in jou manier van denken. Ik vindt het belangrijk om altijd te blijven luisteren naar hoe anderen over deze dingen denken, om te onderzoeken wat er bedoeld wordt met een Bijbeltekst en te onderzoeken of de dingen die jou verteld worden ook wel écht zo in de Bijbel staan.

Dyslexie
In 2016 is ontdekt dat ik dyslexie heb, dat dachten we al een aantal jaartjes maar nu is dat dus officieel vastgesteld, als u ergens op mijn site een spellingfout ziet, dan vraag ik u dat te melden.

 

Als u vragen heeft over mij, of over mijn website kunt u altijd contact met me opnemen.

Blessings,
Bart Schutte

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten