Bloggen voor dummies

Print Friendly, PDF & Email

De kennismaking

Catchy titel, check. Ondertitel, check. Inspiratie, check. De juiste mood, check. Inleidend stukje, check.

Alles gecheckt? On your positions, ready… Go!

En dan volgt het moment dat iedereen zijn adem inhoud en ze na de geweldige inleiding een nog mooier vervolg gaan lezen… maar dat komt de volgende keer. Vol goede moed wou ik al aan een hele blog gaan beginnen waarin je sowieso wat zou gaan leren. Maar voordat ik m’n eerste (wiebelige) stappen als blogger ga zetten stel ik me even aan je voor!

Ik ben Marloes, 23 jaartjes jong. Momenteel ben ik lekker aan het wennen aan m’n eerste eigen stulpje op 11 hoog. Ik weet sinds 4,5 jaar dat ik een lichte vorm van PDD-NOS(=autisme) heb, misschien dat je er nog wat van gaat tegenkomen in m’n blogs. Verder hou ik erg van christelijke muziek luisteren en zing ik in een koor. M’n hobby’s zijn o.a. sporten en creatief bezig zijn. Ik zit in de gereformeerde kerk vrijgemaakt. God is voor mij de rots op Wie ik kan bouwen, Degene bij wie ik altijd terecht kan. Ik wil elke dag weer voor God kiezen en -met vallen en opstaan- voor Hem leven.

Ik heb nog nooit eerder blogs geschreven dus voor mij is het in het begin ook nog erg zoeken hoe ik m’n blogs ga schrijven, hoe ik ze vorm ga geven en ik wil natuurlijk graag ontdekken of het bloggen wat voor mij is. Ik hoop dat we van elkaar mogen leren en dat mijn blogs je daarnaast ook wat leren, soms confronteren of je aan het denken te zetten over bijvoorbeeld jezelf, God en je leven met Hem en anderen. Ik wil vooral gaan schrijven over de dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven, dingen die mij confronteren of opvallen, dingen die ik tegenkom in en buiten de kerk en in mijn relatie tot God.

Tot de volgende keer!

Marloes

PS:

Feedback in de vorm van tips, tops en ideeën zijn altijd welkom!

Je kunt hieronder reageren of een mailtje sturen naar: marloes@christensite.nl

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op