Muren

Print Friendly, PDF & Email

Muren.

Twee jaar geleden had ik een klein ongelukje gehad. Ik had een warme kruik nodig gehad en helaas bij het vullen ervan heb ik heet water over mijn linkerhand gehad en dat was niet fijn. Het is verzorgd geweest en het genas ook wel goed. Alleen ik had het te lang in een verband gehouden en dat is er op een gegeven moment op aanraden van iemand eraf gegaan omdat er toch lucht bij moest komen.

En dit doet me ineens denken aan het volgende: er kan ons iets overkomen dat zo heet en pijn doet als dat kokende heet water. Al of niet bewust gedaan. Wij doen er dan een verbandje op en desinfecterende zalf.. Of geestelijk gezien wij bouwen er een muur omheen… Dat zal niet meer gebeuren. Daar mag geen infectie meer inkomen dus sluiten we onszelf af. Ondertussen kan de wond gaan genezen, voor een tijdje is dit niet erg want we mogen onszelf ook beschermen nietwaar?

Wat nu?

Toch is het goed om de beschermende muur af te breken zodat er weer frisse lucht bij komt. Dat ook God weer bij je kan komen om Zijn frisse lucht van vergeving en heling te kunnen brengen in een hart dat zo verwonderlijk Kan zijn. Leg het maar open aan God de Vader en Hij zal je beschermer zijn.
Zoals ik mijn hand nu wel vaker met desinfecterende zeep moet wassen om het schoon te houden kun je je hart ook reinigen Door gebed en het zitten bij de voeten van Jezus. Want Hij is je redder en rots en op Hem kun je vertrouwen. Hij kent je Door en door. Werp al je bekommernissen op Hem want Hij zorgt voor je. 

 

Geef de blog een rating! (5 / 1)

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "Muren"

Abonneren op
avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Hans Wesselius
Lid
Geef de blog een rating! :
     

Mooie blog, Marlies.
Doe mij denken aan het lied ‘Breek de muren af’, dat ik ooit met een koor zong.